Skip to content

Professionele loopbaancoach

Op zoek naar een loopbaancoach? Iemand die je helpt bij het maken van een carrièreswitch? Of je helpt met het uitvinden of je wel of niet voor jezelf wilt beginnen? Ik vertel je graag wat je van mij als coach mag verwachten, hoe ik te werk ga en waarom ik erin geloof dat je meer hebt aan een bredere, completere aanpak dan enkel en alleen loopbaancoaching.

Ik breng samen met jou je hoofd, hart en huis met elkaar in verbinding. Zodat ook jij meer energie, voldoening en (werk)geluk ervaart.

Goed om te weten: het is mogelijk om het traject te laten vergoeden door je werkgever.

Werk met mij

Ontdek hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

Breng je hoofd, hart en huis met elkaar in verbinding. Zodat ook jij meer energie, voldoening en (werk)geluk ervaart.

Natuurlijk is een traject vergoed door je werkgever  ook mogelijk.

Met welke vragen kan ik je helpen?

Met mijn ruim 18 jaar ervaring als Economisch Psycholoog, gecertificeerd en geaccrediteerd coach (CPCC, PCC en CPQC), Research Consultant en Feng Shui expert ondersteun ik ondernemende professionals, ondernemers en werkgevers. Je kunt bij mij terecht met vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling, loopbaan, stress, work-life balance of juist de combinatie hiervan. Het één hangt vaak samen met het ander.

Je kunt pas laten zien wat je in huis hebt, als het complete plaatje klopt! Met andere woorden: als de basis klopt, jij oké bent met je kwaliteiten en valkuilen en je je saboterende gedachten weet te managen. Er zijn namelijk altijd redenen om iets niet te doen en veilig op je plek te blijven… 

Coachvragen waarmee je bij mij terecht kunt:

 • Past mijn baan nog wel bij mij, of wil ik iets (totaal) anders?
 • Wat is mijn missie in het leven? Ik ben nergens echt goed in…
 • Ik weet dat ik meer in huis heb dan ik nu laat zien, waar begin ik?
 • Mijn leven loopt op zich prima, toch word ik niet blij van ‘prima’. Wat is er mis?
 • Ik zit vast in mijn werk en/of leven en wil weer in beweging komen, hoe doe ik dat?
 • Ik twijfel over mijn volgende stap. Hoe maak ik de juiste keuze?
 • Hoe ga ik om met hoge verwachtingen en het stellen van grenzen?
 • Hoe verminder ik stress en ga ik om met het gevoel van alles te ‘moeten’?
 • Ik ben moe en raak opgebrand als ik zo doorga, wat nu?
 

Coaching

Loopbaancoaching en meer...

Mensen die met mij gaan werken, zetten vaak de stap omdat er qua werk iets niet lekker loopt. Ze zitten niet op hun plek, ervaren veel frustratie, onrust, negatieve gevoelens en weten één ding: dat moet anders! Maar hoe dan? Vervolgens gaan zij achter de laptop zitten en zoeken op loopbaancoaching. Maar helaas, je voelt je niet écht thuis bij wat je vindt. Je hebt al best wat stappen gezet zowel zakelijk als privé. Je zoekt niet de eerste de beste. Je weet dat het met je werk te maken heeft, maar de onrust heb je thuis ook. Het één heeft invloed op het ander.

Herken je jezelf? Zonde!

Je verliest kostbare energie en dat kan anders. Ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Of je kiest ervoor om met deze onrust te blijven zitten of je toont lef en daadkracht en je besluit dit vandaag nog aan te pakken! Wat wordt het?

Je kunt natuurlijk…

 1. Kiezen voor een traject met een loopbaancoach of met een recruiter die vooral kijken naar je ervaring en waar je nu het beste past. Een vaak gekozen route. Echter, dan klopt het niet van binnen! Je essentie, missie, jouw hart en buikgevoel sla je dan over. Op de korte termijn heb je weer werk en dat houdt je saboterende gedachten onder controle, maar op de langere termijn ben je niet op je plek en in je element en begint het ‘gedoe’ van onrust voelen weer opnieuw.
 2. Gaan voor een traject waarbij je op zoek gaat naar jezelf. Een stilteweekend plannen, yogi worden of een lange vakantie nemen. Dit brengt enerzijds rust, maar aan de andere kant wordt het stemmetje wakker dat zorgt voor haast. Dat je iets ‘moet doen nu’ omdat je anders te laat bent en er problemen komen in het behalen van je volgende dromen.
 3. Klusjes in huis aanpakken om je creativiteit en energie kwijt te kunnen. Dat muurtje verven, die kast opruimen, afstand nemen van spullen die je niet meer blij maken. Dit zal in je thuisbasis voor rust, ruimte en sfeer zorgen. Het kan ook een ontwijkstrategie zijn om goed stil te staan bij wat jij nu écht wilt en stap voor stap gaat doen. Het onderliggende vraagstuk ontwijken, helpt je uiteindelijk niet.

Ik geloof in de combinatie van alle drie. Het complete plaatje aanpakken. Werken aan je mindset (hoofd), missie (hart) en je thuisbasis (huis). Duurzame en persoonlijke groei gegarandeerd!

Hoe ga ik te werk?

Allereerst wil ik jou beter leren kennen. Wij gaan samen in gesprek over waar je nu staat, waar je vastloopt en vooral ook waar je ambitie ligt.

Ik geloof daarbij in maatwerk in plaats van standaard loopbaancoaching. Iedereen is anders en heeft behoefte aan een persoonlijke aanpak. Daarom zal ik altijd samen met jou kijken naar wat het beste bij jou past. Dit kan een coachtraject van 6 maanden zijn maar ook een ‘doe-het-zelf’ traject in de vorm van een online training.

Cruciaal is ook dat wij allebei van denken en voelen dat er een match is. Vaak past het, maar als het niet zo is, zeg ik het je eerlijk.

CC_002

Besluiten we samen te gaan werken, dan stellen we scherp de doelen en het plan van aanpak vast. Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

 • Vitaliteit en stress: voorkom die burn-out!
 • Loopbaan en werkgeluk: maak de volgende stap in jouw carrière
 • Persoonlijke groei en transformatie: vergroot jouw zelfbewustzijn
 • De balans opmaken: wat brengt energie en wat kost energie?
 • Missie en essentie: wat is jouw persoonlijke ‘why’?
  Talenten, USP’s en kernwaarden: waar ben je goed in, volgens jezelf en anderen?
 • Profilering: hoe breng je jouw unieke talenten over op anderen?
 • Ontdek je saboteurs: welke overtuigingen belemmeren je?
 • Rust, ruimte en sfeer in de basis creëren: Wat heb je nodig om in je element te komen en te blijven? Hoe kun je dat verankeren in de belangrijkste plek in je leven?
 • Van inzicht naar actie: maak een stappenplan en ga over tot concrete actie

Natuurlijk kan jouw uitdaging ook op meerdere vlakken liggen en gecombineerd worden. De mogelijkheden bespreek ik graag met je in een matchgesprek.

Wat levert samenwerken je op?

Een coachtraject en werken aan verandering van je loopbaan en carriere is een heel persoonlijke weg. De impact en uitkomsten kunnen voor iedereen anders zijn. Die perfecte werkplek kan ik je niet garanderen, persoonlijke groei wel! Resultaten zijn:

 • Mentaal fit; je gelooft de leugens van jouw saboteurs niet meer. Je hebt helder wat de positieve intentie is achter die saboteurs en wat jouw unieke kracht daarin is. Dit zorgt voor minder ‘escalaties’, en als het toch een keer mis gaat, dat je hersteltijd drastisch vermindert. Met meer positiviteit als resultaat.
 • Minder vastlopen, minder blokkades, minder frustraties, minder ‘gedoe’.
 • Scherp zicht op wat energie brengt en kost qua inhoud van een baan, qua cultuur en dynamiek in een organisatie.
 • Weten wat jouw richting is voor de lange termijn, waar je stap voor stap naartoe kunt gaan werken.
 • Zicht op in welke rol, in welk type organisatie en/of bij welk type werkgever jij écht tot je recht komt en je in je element bent.
 • Actieplan voor de komende jaren qua carrière, groei, opleiding, persoonlijke ontwikkeling.
 • Een thuisbasis die jouw groei borgt en waar je optimaal tot rust kunt komen omdat het jouw persoonlijke oplaadpunt is geworden.

Kortom: alle ingrediënten voor een leven vol energie, voldoening en (werk)geluk!

Wat anderen zeggen over werken met mij

“De online training is een mooie combinatie van filmpjes en opdrachten. Het is een goede start voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan met het ontdekken van wat je echt wilt en wat echt bij je past. De opdrachten nodigen uit om te verkennen en stappen te zetten.”
Christine
“Ik heb enorm genoten van je mail en je eerlijkheid. Je prikt er dwars doorheen en ik heb zelfs het gevoel gehad een schop onder mijn kont gekregen te hebben om weer door te zetten. Bedankt. Je bent de beste. Over de training; ik vind het hartstikke mooi opgezet. Professioneel,...
Laura
“Deze training zet je aan het denken aan de hand van concrete opdrachten en vragen. Hierdoor krijg je een beter beeld van jouw eigenschappen, missie, doel en het type organisatie en soort cultuur die bij je passen. Daarnaast geeft de training je handvaten in hoe je jezelf kunt profileren in...
Sarah
“Samenwerken met Chantal was vanaf het eerste gesprek vertrouwd omdat ik het heel prettig vind dat je niet alleen naar mijn verwachtingen vraagt maar ook je eigen verwachting uitspreekt. Dat maakte dat ik geen twijfel had over waar we samen stonden. Voelt veilig. De uitkomst van het traject is dat...
Annemarie
“Ik kijk terug op een fijn coach traject, waarbij ik veel heb geleerd over mezelf zowel sterktes en zwaktes en toekomst visie. Het grootste resultaat is dat ik nu beter weet waar ik energie van krijg en wat veel energie kost. Ik heb het idee dat ik na dit traject...
Yvette
“Samenwerken met Chantal was een feestje, omdat we meters maakten op een ontspannen en speelse manier. Je hebt een gedegen (theoretische) achtergrond en de juiste vaardigheden om mensen te begeleiden. Je bent in staat om snel te schakelen en de sessie aan te passen aan de behoefte van het moment....
Suzanne
Suzanne van Groos
“Ik vond jouw manier van coachen fijn. Je vraagt ver door, graaft diep en denkt mee. Je zegt niet: dit moet je doen, maar je liet me zelf nadenken en het zelf ook uitvoeren. Daarnaast klikt het gewoon tussen ons en ik denk dat dat heel belangrijk is.”
Jennifer
Jennifer
“Als je het gevoel hebt dat je vastzit of dat je niet verder komt met datgene wat je graag wil, dan kan ik iedereen alleen maar aanraden om een coaching traject bij Chantal aan te gaan.”
Mieke
Mieke
“Toen ik met Chantal in contact kwam, had ik een vaste baan met een goed salaris. Toch was ik niet gelukkig. Chantal heeft me laten inzien welke zaken voor mij echt belangrijk zijn. Ik gooide het roer om: ik ben gestart als zzp’er. Mede dankzij Chantal leid ik nu het...
Marcel
Marcel
Chantal is slim, verbindend, scherp, hartelijk, analytisch, vrolijk, hard werkend, gedreven en betrokken, resultaatgericht, duidelijk, stevig in haar schoenen met een grote knipoog. Een zeer getalenteerde dame en bovenal een heerlijk mens met wie je goed kunt lachen, die alles voor elkaar krijgt waar zij zich op focust.
Louise Kemps
Stach
Louise Kemps
Chantal is in een woord TOP! En gevoelsmens, maar zeker niet soft. Heeft oog en oor voor de emotionele kant van de zaak, maar durft ook te confronteren. Daarbij is het een vakvrouw, altijd 100% voorbereid en ter zake kundig. Ze weet organisaties daarmee echt een stap verder te helpen....
Mark Stohr
Directeur Forum Research
Mark Stohr
Chantal is een genot om mee samen te werken. Inhoudelijk sterk, zeer gedreven, schakelt snel en oplossingsgericht. Handelt gestructureerd en transparant. Een warme persoonlijkheid met een scherpe blik die mensen in hun waarde laat en anderen dat kleine zetje in de juiste richting geeft. Een topper om mee samen te...
Marcel Ebbers
HR Director Swiss Sense
elbers-modified