Skip to content

Werk met mij

Ontdek hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

Breng je hoofd, hart en huis met elkaar in verbinding. Zodat ook jij meer energie, voldoening en (werk)geluk ervaart.

Natuurlijk is een traject vergoed door je werkgever  ook mogelijk.

Werk met mij

Ontdek hieronder wat ik voor jou kan betekenen.

Breng je hoofd, hart en huis met elkaar in verbinding. Zodat ook jij meer energie, voldoening en (werk)geluk ervaart.

Natuurlijk is een traject vergoed door je werkgever  ook mogelijk.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst wil ik jou beter leren kennen. Wij gaan samen in gesprek over waar je nu staat, waar je vastloopt en vooral ook waar je ambitie ligt. 

Ik geloof daarbij in maatwerk. Iedereen is anders en heeft behoefte aan een persoonlijke aanpak. Daarom zal ik altijd samen met jou kijken naar wat het beste bij jou past. Dit kan een coachtraject van 6 maanden zijn maar ook een ‘doe-het-zelf’ traject in de vorm van een online training.

Cruciaal is ook dat wij allebei van denken en voelen dat er een match is. Vaak past het, maar als het niet zo is, zeg ik het je eerlijk. 

Besluiten we samen te gaan werken, dan stellen we scherp de doelen en het plan van aanpak vast. Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

  • Vitaliteit en stress: voorkom die burn-out!
  • Loopbaan en werkgeluk: maak de volgende stap in jouw carrière
  • Persoonlijke groei en transformatie: vergroot jouw zelfbewustzijn
  • De balans opmaken: wat brengt energie en wat kost energie?
  • Missie en essentie: wat is jouw persoonlijke ‘why’?
  • Talenten, USP’s en kernwaarden: waar ben je goed in, volgens jezelf en anderen?
  • Profilering: hoe breng je jouw unieke talenten over op anderen?
  • Ontdek je saboteurs: welke overtuigingen belemmeren je?
  • Van inzicht naar actie: maak een stappenplan en ga over tot concrete actie

Natuurlijk kan jouw uitdaging ook op meerdere vlakken liggen en gecombineerd worden. De mogelijkheden bespreek ik graag met je in een kennismakingsgesprek.

Zakelijk

Coaching bij jou op het werk

Wist je dat coachingtrajecten vaak vergoed worden door de werkgever? Informeer erover bij je HR-manager of leidinggevende. Facturen kunnen rechtstreeks naar jouw werkgever doorgestuurd worden. Dan kost het jou niets!

Voorkom burn-outs: blijf niet hangen in je onrust en kies voor gezonde mentale gewoontes en een leven vol energie, voldoening en (werk)geluk!

Ben jij HR-manager of leidinggevende en ben je op zoek naar een coach die bij het DNA van jouw bedrijf past? Misschien zijn wij wel een match! Ik stel graag een coachingtraject op maat samen, passend bij jullie werknemers.

Coaching is mogelijk op locatie, online of bij mij op kantoor in Waalwijk. Uiteraard kom ik eerst graag kennismaken bij jullie op kantoor.

Wat anderen zeggen over werken met mij

“De online training is een mooie combinatie van filmpjes en opdrachten. Het is een goede start voor mensen die zelfstandig aan de slag willen gaan met het ontdekken van wat je echt wilt en wat echt bij je past. De opdrachten nodigen uit om te verkennen en stappen te zetten.”
Christine
“Ik heb enorm genoten van je mail en je eerlijkheid. Je prikt er dwars doorheen en ik heb zelfs het gevoel gehad een schop onder mijn kont gekregen te hebben om weer door te zetten. Bedankt. Je bent de beste. Over de training; ik vind het hartstikke mooi opgezet. Professioneel,...
Laura
“Deze training zet je aan het denken aan de hand van concrete opdrachten en vragen. Hierdoor krijg je een beter beeld van jouw eigenschappen, missie, doel en het type organisatie en soort cultuur die bij je passen. Daarnaast geeft de training je handvaten in hoe je jezelf kunt profileren in...
Sarah
“Samenwerken met Chantal was vanaf het eerste gesprek vertrouwd omdat ik het heel prettig vind dat je niet alleen naar mijn verwachtingen vraagt maar ook je eigen verwachting uitspreekt. Dat maakte dat ik geen twijfel had over waar we samen stonden. Voelt veilig. De uitkomst van het traject is dat...
Annemarie
“Ik kijk terug op een fijn coach traject, waarbij ik veel heb geleerd over mezelf zowel sterktes en zwaktes en toekomst visie. Het grootste resultaat is dat ik nu beter weet waar ik energie van krijg en wat veel energie kost. Ik heb het idee dat ik na dit traject...
Yvette
“Samenwerken met Chantal was een feestje, omdat we meters maakten op een ontspannen en speelse manier. Je hebt een gedegen (theoretische) achtergrond en de juiste vaardigheden om mensen te begeleiden. Je bent in staat om snel te schakelen en de sessie aan te passen aan de behoefte van het moment....
Suzanne
Suzanne van Groos
“Ik vond jouw manier van coachen fijn. Je vraagt ver door, graaft diep en denkt mee. Je zegt niet: dit moet je doen, maar je liet me zelf nadenken en het zelf ook uitvoeren. Daarnaast klikt het gewoon tussen ons en ik denk dat dat heel belangrijk is.”
Jennifer
Jennifer
“Als je het gevoel hebt dat je vastzit of dat je niet verder komt met datgene wat je graag wil, dan kan ik iedereen alleen maar aanraden om een coaching traject bij Chantal aan te gaan.”
Mieke
Mieke
“Toen ik met Chantal in contact kwam, had ik een vaste baan met een goed salaris. Toch was ik niet gelukkig. Chantal heeft me laten inzien welke zaken voor mij echt belangrijk zijn. Ik gooide het roer om: ik ben gestart als zzp’er. Mede dankzij Chantal leid ik nu het...
Marcel
Marcel
Chantal is slim, verbindend, scherp, hartelijk, analytisch, vrolijk, hard werkend, gedreven en betrokken, resultaatgericht, duidelijk, stevig in haar schoenen met een grote knipoog. Een zeer getalenteerde dame en bovenal een heerlijk mens met wie je goed kunt lachen, die alles voor elkaar krijgt waar zij zich op focust.
Louise Kemps
Stach
Louise Kemps
Chantal is in een woord TOP! En gevoelsmens, maar zeker niet soft. Heeft oog en oor voor de emotionele kant van de zaak, maar durft ook te confronteren. Daarbij is het een vakvrouw, altijd 100% voorbereid en ter zake kundig. Ze weet organisaties daarmee echt een stap verder te helpen....
Mark Stohr
Directeur Forum Research
Mark Stohr
Chantal is een genot om mee samen te werken. Inhoudelijk sterk, zeer gedreven, schakelt snel en oplossingsgericht. Handelt gestructureerd en transparant. Een warme persoonlijkheid met een scherpe blik die mensen in hun waarde laat en anderen dat kleine zetje in de juiste richting geeft. Een topper om mee samen te...
Marcel Ebbers
HR Director Swiss Sense
elbers-modified