Aflevering #2 Waarom goede voornemens niet werken

Het jaar is al even geleden begonnen, Blue Monday is geweest en velen van ons zijn erachter gekomen dat we ons wéér niet aan onze goede voornemens hebben gehouden. Maar hoe zorg je ervoor dat je wel met succes je gedrag verandert? In deze aflevering combineert Chantal de filosofie van Positive Intelligence met de theorie uit Immunity to Change en krijg je te horen welke stappen je kunt volgen om je veranderdoel te bereiken. Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden wordt het stappenplan toegelicht. Ook Chantal blokkeert zichzelf wel eens en ze vertelt welke diepgewortelde aannames en tegenstrijdige verplichtingen haar in de weg hebben gestaan.

De aflevering eindigt met het omzetten van de verkregen inzichten naar actie. Zodat ook jij aan de slag kunt met je veranderdoelen!
📖 Immunity to Change – Robert Kegan & Lisa Lahey

🌐 Positive Intelligence – Shirzad Chamine

Nieuwsgierig naar meer? Wil jij ook stoppen met het nastreven van het perfecte plaatje dat eigenlijk helemaal niet bij je past? Spreekt het je aan om ook jouw plaatje compleet te maken en zo iedere dag rust, energie en voldoening te ervaren? Ontdek in een persoonlijk gesprek met Chantal Coomans hoe dit voor jou zou kunnen werken.