Het verhaal van Eline

Wie kan er nu beter en eerlijker vertellen over wat een coachtraject heeft opgeleverd en hoe het was om te werken met mij, dan iemand die het hoogstpersoonlijk heeft meegemaakt!

Lees mee met het verhaal van Eline:

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ฒ?
Ik had een baan waarin ik het goed deed en ook werd gewaardeerd. Ik legde de lat heel hoog voor mezelf, ik vond het nooit goed (genoeg) wat ik deed en stond altijd โ€˜aanโ€™. Ik was vooral heel hard aan het werk voor een ander. Ik haalde er zelf weinig voldoening uit. Ik wilde een keuze maken voor een nieuwe baan. Ontdekken wat ik รฉcht wil en waarvoor ik enthousiast uit bed stap.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ?
Ik sta zekerder in mijn schoenen in lastige situaties, weet wat ik aan kwaliteiten heb en wat ik waard ben. Daarnaast heb ik eindelijk de keuze gemaakt wat mijn nieuwe job wordt, acceptatie dat daar mijn passie ligt. Dat geeft zoveel richting en rust!

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜?
Heel positief. Ik had meteen een hele goede klik met jou, een fijn gevoel. Je praat me niet naar de mond, maar confronteert me op een prettige manier.

๐—ญ๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?
Samenwerken met jou was FANTASTISCH. Dus ja!

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป?
Om alle resultaten die behaald zijn en om de sfeer die gecreรซerd wordt. Je bent op de juiste manier direct: niet met je gezicht in de ellende, niet om de hete onderwerpen heen draaien, maar de duidelijke vraag wat je hier nu mee kan/aan gaat doen.

En dat geeft mij dan weer energie en voldoening! Dankjewel Eline voor het delen van je verhaal. Je bent een inspiratiebron voor velen. Jij hebt namelijk het lef gehad om aan de slag met het managen van je onrust.

Dat (h)erkennen is stap 1. Actie ondernemen en een kennismakingsgesprek inplannen is stap 2. ๐Ÿ˜Š