In 3 simpele stappen het leven dat je wilt

3 simpele stappen die ervoor zorgen dat je het leven leidt dat je daadwerkelijk wilt.

𝗕𝗲𝘄𝘂𝘀𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻. Weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost. Waarvan krijg jij een glimlach op je gezicht? Waar ga je van stralen? En waarvan krijg je een frons op je gezicht, trek je je neus op, word je chagrijnig van? Tijd maken om hiervan bewust te worden, levert hele belangrijke en waardevolle richtingaanwijzers op waar je je eerst bewust van moet worden voordat je door kunt naar stap 2.

𝗕𝗲𝘄𝘂𝘀𝘁 𝗸𝗶𝗲𝘇𝗲𝗻. Heb je alle hints en richtingaanwijzers verzameld? Weet je wanneer jij in je element bent? Dan is het tijd om te gaan kiezen!
Ik zie vaak dat mensen oneindig zoeken, overdenken, wikken en wegen, twijfelen. Eigenlijk allemaal vanuit angst voor het onbekende.
Waar kies jij voor? Voor de zekerheid van iets waar je niet blij van wordt of geef je verandering een kans? Weet je: van iedere stap die je zet, kun je leren. Het kan zomaar zijn dat een nieuw leven dat écht bij jou past maar één keuze van je verwijderd is. Welke keuze maak jij vandaag?

𝗕𝗲𝘄𝘂𝘀𝘁 𝗱𝗼𝗲𝗻. Kiezen is een intern proces. Doen is het nemen van actie in de buitenwereld. Zichtbaar, merkbaar, concreet. Wat is één kleine stap die je vandaag kunt zetten in de richting van een leven dat écht bij je past? De kleinste stap die je kunt zetten? Is dat stap 1 uitvoeren? Is dat erkennen dat je vastgelopen bent? Is dat orde en overzicht brengen in je leven? Is dat hulp vragen? Je kunt het!

Kom je tot de conclusie dat je mij toe wilt laten in jouw proces? Dat ik eens met je meedenk en mijn eerlijk advies geef? Je bent van harte welkom om een kennismakingsgesprek in te plannen.

𝗩𝗮𝗻 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲: plan het gesprek nu in door mij een DM te sturen. Misschien wel jouw eerste stap richting een leven vol energie, voldoening en (werk)geluk.