Wat mijn liefde voor huizen verbouwen te maken heeft met mijn business

Het lijken namelijk op het eerste oog twee expertises die ver uit elkaar liggen. Aan de ene kant die van interieurontwerp, design, vormgeving, styling, feng shui.

En aan de andere kant mijn werk als psycholoog en coach waarbij ik mensen help die een carrièreswitch willen maken en/of af willen komen van hun belemmerende overtuigingen. Totaal andere werelden toch?

Nee! Het is precies hetzelfde! Ik bedoel: mijn onderliggende drijfveren en talenten zijn identiek.
Huh? Ik leg het uit. In beide gevallen heeft het te maken met:

• Potentieel zien, door iets heen weten te kijken.
• Creativiteit, je hoofd en je hart gebruiken om tot een plan te komen.
• Aan de slag gaan met wat er is en kijken hoe het nog beter, leuker, passender kan.
• Ervoor zorgen dat het totaalplaatje klopt bij wie jij bent.
• Realistisch plan maken om de droom werkelijkheid te laten worden.

Snap je het iets beter nu? Ik kijk naar mensen zoals ik naar huizen kijk. Wat is er nog meer mogelijk? Wat is je potentieel? Hoe kom je het beste tot je recht? Hoe kunnen we dat creëren en voor elkaar krijgen? Interessant toch?

Foto: Manola van Leeuwe, Fotografie+
Moodboard: Chantal Coomans 🙂