Binnenkort ben ik gecertificeerd Positive Intelligence Coach!

De inschrijving voor de certificering tot Positive Intelligence Coach is de deur uit! In september gaat het gebeuren.

Zo’n 1,5 jaar geleden ben ik zelf gestart met de training en ik kan wel zeggen dat ik meteen fan was en nog steeds ben.

Ik kan best kritisch zijn op assessments en opleidingen en toch werd ik gegrepen. Wat me vooral aanspreekt is de herkenbaarheid en de mindset dat je uit elke negatieve gebeurtenis ook iets positiefs, een waardevolle levensles kunt halen.

Het heeft mijn kijk op mezelf en op mijn werk echt veranderd. Ik durf wel te stellen dat aan iedere negatieve #emotie zoals stress, onvrede, teleurstelling, vermijdgedrag, perfectionisme een saboteur ten grondslag ligt.

Nu ik bijna alle lessen heb gevolgd en bijna alle documenten en opnames heb gerealiseerd is het tijd om ook de officiële #certificering te gaan behalen.

📷 Fotografie+ / Manola van Leeuwe