Blinck in Business-quickscan

Vandaag is een mooie dag om iets gratis weg te geven! De Blinck in Business-quickscan is vanaf nu te downloaden!

Vorige week deelde ik al meer over de metaal-energie van de herfst. Hèt seizoen om op te ruimen en de balans op te maken. Hoe sta jij ervoor zo eind 2019? Wat leer je van dit jaar en neem je mee naar 2020?

Ook al ben je van nature sterk op één element, je hebt ze alle vijf (water, hout, vuur, aarde en metaal) nodig om echt succesvol te zijn. Vergeet je er één dan ontstaan blokkades, frustraties en gaat er kostbare energie verloren.

Wil je weten hoe jij scoort op de elementen? Ben jij een ondernemer of een ondernemende professional? Dan is deze quickscan echt iets voor jou. Hiermee ontdek je in 5 minuten wat jouw sterke en zwakke elementen zijn en waar jij potentieel laat liggen.

Vraag hier jouw gratis Blinck in Business-quickscan aan

Wil je meer? Morgen om 14.00 uur geef ik een (ook al gratis) en online masterclass over dit onderwerp! Kun je meteen live je vragen aan me stellen.

In deze masterclass leer je o.a.:

  • Welk element jij bent: vuur, aarde, metaal, water of hout
  • Hoe je de 5 elementen herkent in gedrag, interieur en kleding
  • Hoe de elementen elkaar versterken en verzwakken
  • Wat jouw grootste blokkade is, m.a.w. hoe jij ‘uit je element’ raakt
  • Welke concrete eerste stap jij kunt zetten om jouw blokkade te overwinnen

Je hoeft er dus niet de deur voor uit en is op je laptop, tablet of smartphone te volgen. De masterclass duurt ongeveer een uur. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Tip: kun je echt niet en ben je wel super nieuwsgierig: mail me even en laat me dat weten. Dan stuur ik je later de link van de opname. Ik snap ook heus wel dat december erg druk is 😉

Geniet van pakjesavond en tot morgen!

Groetjes,

Chantal Coomans