Ik heb mijn PCC accreditatie bij ICF behaald!

Iets leuks om te delen wat ik nog niet had gedaan. Ik heb mijn PCC accreditatie (Professional Certified Coach) bij ICF behaald! De grootste wereldwijde beroepsorganisatie voor zakelijke en persoonlijke coaches.

Om deze te behalen heb ik meer dan 125 uur training gevolgd en meer dan 500 uren gecoacht!

Ik vind het belangrijk om dit te vertellen omdat iedereen zich een coach kan noemen. Het is toch wel een beetje een ‘jeukwoord’. Dat vind/ vond ik zelf ook en daarom hoefde ik niet zo nodig in dat ‘hokje’.

Maar goed, ergens vorig jaar besefte ik me dat ik toch wel erg veel coachend gedrag laat zien en me wel echt zo opstel in alles wat ik doe…. Dus ja, wat doet een gedreven mens dan: ervoor zorgen dat je aan de wereld kunt laten zien dat je niet zomaar een coach bent maar een hele goede! Dit was een mooi lesje zelfacceptatie voor mij.

Nogmaals dank aan alle mensen die ik heb mogen coachen, die in mij geloven en op mij vertrouwen. Op naar nog veel meer mooie en waardevolle inzichten én acties!