JA, JA, HET IS ZOVER…

Ja ja, het is zover. De vlag mag uit, de confetti de lucht in. De keuze is gemaakt! Ik ga na 12,5 jaar loondienst verder als zelfstandige!

Het klinkt super simpel, zo in een paar zinnetjes. Maar wat heeft me dit toch een moeite gekost. En nog steeds. Er zijn nog zoveel dingen die ik kan bedenken die ik nog moet (of mag) doen voordat ik een volledig draaiende onderneming heb… Het ene moment ben ik super gelukkig en voel ik me vrij, het andere moment vliegen de to do-lijstjes me om de oren en weet ik niet waar ik moet beginnen.

Wat ik precies ga doen?

Nou, die precieze woorden en mooie compacte volzinnen zijn er nog niet. Voor degene die mij al kent: ik ben nogal kritisch op mijn eigen werk… Dus geef me even een paar weken. Voor nu: je kunt bij mij terecht als je een consultant of (team)coach zoekt voor jezelf of voor je team. En je er (net als ik) in gelooft dat je fysieke omgeving je sterk beïnvloedt. En je worstelt met het op één lijn brengen van je ambities, mensen en omgeving. Omdat het nu ergens wringt en nog niet ‘klopt’ bij elkaar. Ik ben gespecialiseerd in thema’s als klant- en medewerkerbeleving, effectief communiceren, persoonlijk leiderschap en omgevingspychologie.