KLEUR JE LEVEN – MAGENTA

Magenta of hard roze ligt tussen rood en violet in. Het is een warme kleur. Het combineert energie en passie (rood) met originaliteit en inspiratie (violet). De combinatie tussen voelen en denken. En daarom de ideale kleur voor het logo van Studio Blinck!

Liefhebbers van magenta hebben leidinggevende en organisatorische kwaliteiten. Ze zijn energiek, intuïtief en daadkrachtig. Ze zijn vaak charmant, verantwoordelijk, begripvol, goed met en voor mensen. Zij werken vaak motiverend voor anderen. Hun uitstraling is liefdevol en warm en anderen kloppen vaak bij ze aan voor raad.

Als ze iets niet zien zitten, kunnen magentatypes blijven hangen in dat het vroeger beter was. En dat blijven herhalen. Een wat onverschillige, nonchalante houding kan het gevolg zijn. Ook hebben magenta-fans de neiging dominant over te komen.

Voeg de kleur magenta toe in je interieur of kleding als je toe bent aan verandering. Als je oude vaste patronen wilt doorbreken en verder wilt groeien. Je hoeft niet meteen de hele muur deze opvallende kleur te schilderen, denk ook aan bloemen, kaarsen en accessoires of gebruik het in je kleding.