Nieuws: Quickscan bijna klaar!

Het seizoen herfst hoort bij het element metaal. Tijd om de balans op te maken en te leren van het verleden. Zeker nu met al dat Black Friday geweld… ​In de herfst keren we meer en meer naar binnen. Letterlijk en figuurlijk.

Metaal-energie staat voor structuren, ordenen en opruimen. Er zijn mensen die hier enorm van genieten en er zelfs hun beroep van maken. Denk aan boekhouders, juristen, analisten, personal organizers, etc. ​​Zij zijn super georganiseerd en leveren zowat moeiteloos helderheid, structuur en overzicht aan hun klanten. Herken je jezelf? Dan is jouw metaal-energie sterk.

​​Wanneer de metaal-energie juist verzwakt is, heb je moeite met regels, administratie, analyseren en structureren. Je werkplek is een chaos en kunt ook niet goed overzien hoe het er nu echt voorstaat. ​​Past dat beter bij jou? Dan is jouw metaal-energie verzwakt.

Ook al ben je van nature sterk op één element, je hebt ze alle vijf nodig om echt succesvol te zijn. Vergeet je er één dan ontstaan blokkades, frustraties en gaat er kostbare energie verloren.

Word jij hier nieuwsgierig van? Wil je weten hoe jij scoort op de elementen? Ben jij een ondernemer of een ondernemende professional? Dan heb ik iets nieuws voor je! Ik ben druk bezig met een (gratis) quickscan​​ waarmee je in 5 minuten ontdekt wat jouw sterke en zwakke elementen zijn en waar jij potentieel laat liggen.

​​Ik ben er nu al zo trots op! ​​​​Ook omdat helemaal in lijn is met de energie van de herfst. Het klopt dus! En daar hou ik dan weer van. Vanaf volgende week te downloaden via studioblinck.nl.

​​Fijn weekend alvast! En niet teveel kopen hè vandaag. Niet goed voor de balans ;-)​​