RUST, RUIMTE EN SFEER

Hoe voel jij je thuis? Past de belangrijkste plek in jouw leven nog bij wie jij bent? Ondersteunt jouw thuisbasis je bij wat je ECHT wilt doen?

Thuis is een magische plek. Het is de plek waar jij je lekker voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Jouw persoonlijke oplaadpunt. Pas als je thuisbasis klopt, kan jij je ook zakelijk volledig geven. Goed nieuws: een fijn thuis creëren, kun je leren!

Het einde van de zomervakantie is vaak een moment dat we gaan rommelen in huis. Organiseren, opruimen, wegdoen, paar nieuwe potjes en plantjes kopen. Ik merk dat aan mezelf en hoor en zie het ook om me heen. Het einde van de zomer doet iets met je gevoel voor sfeer, je behoefte aan opgeruimd en om alles weer ‘normaal’ en ‘op orde’ te krijgen.

Dus dit is het perfecte moment om je te vertellen dat mijn nieuwste e-book klaar is! Dit e-book leert je hoe je in één week rust, ruimte en sfeer in huis creëert! Nu met handig werkboek zodat jij meteen aan de slag kunt. Dit alles gebaseerd op mijn kennis als interieurpsycholoog en Feng Shui expert.

Natuurlijk is er meer. Je thuisbasis ben je ook zelf en zit niet alleen in je huis. Voor degenen die meteen een stapje dieper willen, heb ik een jaarprogramma ontwikkeld! Begin bij de basis en download het e-book.