Suzanne aan het woord

Wie kan er nu beter en eerlijker vertellen over wat een coachtraject heeft opgeleverd en hoe het was om te werken met mij, dan iemand die het hoogstpersoonlijk heeft meegemaakt!

Lees mee met het verhaal van Suzanne:

𝗛𝗼𝗲 𝗸𝗶𝗷𝗸 𝗷𝗶𝗷 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗼𝗽 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁?
Zeer positief. Je hebt me precies geholpen met de dingen waar ik tegenaan liep en onze klik vond ik heel prettig. Voordat ik startte met het traject was ik ongelukkig in mijn werk, maar had ik geen idee wat en hoe ik wat anders kon vinden.

𝗪𝗮𝘁 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗷𝗼𝘂 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗱?
Ik weet nu wat mijn missie is en ik het beste werk kan doen waarbij ik bijdraag aan die missie. Kleine stapjes zijn ook vooruitgang. En heel praktisch; ik heb een brief en cv die ik na wat kleine aanpassingen kan inzetten voor iedere sollicitatie.

𝗭𝗼𝘂 𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗺𝗶𝗷 𝗮𝗮𝗻𝗯𝗲𝘃𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻? 𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝘇𝗼𝘂 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁 𝗱𝗼𝗲𝗻?
Ja zeker, ik heb je al aanbevolen. 🙂 Je hebt een gedegen (theoretische) achtergrond en de juiste vaardigheden om mensen te begeleiden. Je bent in staat om snel te schakelen en de sessie aan te passen aan de behoefte van het moment. Daarnaast ben je gewoon een heel fijn mens!

𝗪𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝗺𝗲 𝗻𝗼𝗴 𝗶𝗲𝘁𝘀 𝗺𝗲𝗲𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 𝗻𝗼𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗱𝗲 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗲𝘀𝘁?
Ik vind het nog steeds jammer dat het traject is afgelopen, ook al heb ik mijn doel bereikt. Het was echt top om samen ietwat chaotische sessies te hebben, waarna ik toch altijd naar buiten liep met het gevoel dat we iets hadden bereikt of een goed plan hadden gemaakt om verder te komen. Onwijs bedankt!

Trots! 🙂 Daar doe ik het voor en ik heb er met heel veel plezier aan bijgedragen.

Dankjewel Suzanne voor de mooie woorden.