Van inzicht naar actie: online workshop in de maak!

Vandaag precies drie maanden geleden begon de inschrijving voor het gesubsidieerde traject NL leert door. Een laagdrempelige, snelle manier om aan je persoonlijke ontwikkeling en je volgende stap qua loopbaan te werken zonder geld uit te hoeven geven.

Midden in de nacht zat ik klaar om iedereen in te schrijven. Dat was maar goed ook! Binnen één dag waren alle 55.000 (!) plekjes vergeven.

Dat geeft wel aan dat veel mensen zich afvragen wat nu écht bij ze past en worstelen met hun volgende stap. Sommigen noodgedwongen omdat ze hun baan kwijt waren of het bedrijf waar ze werkte in zwaar weer zat. Anderen meldden zich aan vanuit een goede baan, maar zijn, door het gebrek aan sociale ‘afleiding’ het afgelopen jaar gaan nadenken over hoe leuk ze hun werk eigenlijk nog vinden…

In het begin was ik wat voorzichtig in mijn uitspraken over wat je kunt bereiken in ‘slechts’ vier uur coaching. Zijn de verwachtingen niet te hoog? Komen er wel voldoende waardevolle inzichten en acties uit waar iemand ook echt mee verder kan? Is men wel betrokken en actief genoeg nu ze zelf niets hoeven te betalen? Deze vragen stelde ik mezelf in december.

Sinds dat moment heb ik precies 30 NL leert door-trajecten afgerond! Ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat het succesvol is! Er worden supermooie missies en doelen geformuleerd, CV’s en brieven herschreven, heel veel netwerk- en sollicitatiegesprekken gevoerd en nieuwe banen gevonden! Wauw, ik ben trots op alle gezette stappen en dankbaar dat ik daar mijn steentje aan heb mogen bijdragen!

Van alle vragen en oefeningen die ik heb toegepast, leer ik uiteraard ook. Ik weet nu heel goed wat werkt, ook in deze online tijden. Dit inspireert mij om deze lessen te bundelen. De komende weken ga ik hier een kort en bondig, concreet en betaalbaar traject van maken boordevol ‘best practices’ van de afgelopen maanden. Van inzicht naar actie! Wil jij ontdekken wat écht bij je past? Word jij hier nieuwsgierig van? Laat het me weten, dan houd ik je als eerste op de hoogte.