Van inzicht naar actie

Twee scenario’s: waar herken jij jezelf het meeste in?

Je weet waar je goed in bent, wat je belangrijk vindt in het leven. Je weet wat je bestaande klanten van je vinden. Je staat open om te leren. Je hebt alle informatie bij de hand en eigenlijk heb je alles perfect op orde. En toch: er verandert niets! De resultaten blijven achter, om moedeloos van te worden, toch? Je maakt je meer en meer zorgen. Langzaamaan dooft het vuur en ga je aan jezelf twijfelen.

Ander scenario: je agenda staat vol en je hoofd zit vol. Afspraken, to-do lijstjes, vergaderingen, boodschappen, een rijk sociaal leven om te onderhouden, klusjes die nog uitgevoerd moeten worden. Je rent en vliegt de hele dag. En toch ben je niet blij. Is dit het nu? Kan iemand je vertellen wanneer dit leuk wordt?

En? Wat voor type ben jij? De gestructureerde denker of de kip zonder kop? Misschien herken je wel je collega, partner of teamlid? Geen paniek! Dit is heel normaal en je hebt echt geen enge ziekte. Het één is ook niet beter dan het ander, dus je bent ook niet dom, raar of moeilijk. 😉

Het lijkt er wel sterk op dat we van nature uitblinken in het één en worstelen met het ander. En daardoor vallen we stil en ‘blijven we hangen’. Om in beweging te komen en te blijven, de energie te laten stromen, flow te ervaren heb je namelijk inzicht EN actie nodig. Inzicht in hoe energie werkt, hoe blokkades ontstaan en leren zien wat jij nodig hebt om ze te overwinnen!

Wil jij vooruit? Maar zie jij door de bomen het bos niet meer?
Loop je over van de ideeën? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Blijf je al tijden op hetzelfde punt ‘hangen’? Of kom je steeds op hetzelfde punt terug? En voel je wel dat er veel meer waardevols in je zit dan je nu laat zien?

Schrijf je dan nu in voor de gratis en online masterclass ‘Overwin je blokkades in 5 stappen’. In deze masterclass ontdek je waar jij keer op keer op vastloopt en leer je wat jou over deze blokkade heen gaat helpen! De eerstvolgende masterclass is al op vrijdag 8 november aanstaande.

Zet nou maar gewoon die eerste stap en schrijf je in. 😉 https://studioblinck.nl/online-masterclass/

Tot snel!