Zit je qua werk niet meer op je plek?

Ben jij op zoek naar een coach die jou helpt met het zoeken naar het juiste pad binnen jouw loopbaan? Je bent bij Studio Blinck aan het juiste adres met vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling, de balans tussen werk en privé, de volgende stap in je carrière of onderneming of juist een combinatie hiervan. 

Het één hangt namelijk vaak samen met het ander. Vragen die ik vaak krijg:

  • Past mijn baan nog wel bij mij, of wil ik iets (totaal) anders?
  • Wat is mijn missie in het leven? 
  • Mijn leven loopt op zich prima, toch word ik niet blij van ‘prima’. Wat is er mis?
  • Ik twijfel over mijn volgende stap. Hoe maak ik de juiste keuze?
  • Hoe ga ik om met hoge verwachtingen en het stellen van grenzen?

Herken je jezelf hierin? Zonde! Je verliest kostbare energie en dat kan anders. Schrijf je in voor mijn gratis online oriëntatie-presentatie op maandag 13 september om 17.00 uur

Na afloop weet jij precies wat jou gaat helpen: een adviseur, een therapeut of een (goede) coach en heb jij jouw uitdaging exact geformuleerd. Natuurlijk kun je me ook live jouw vragen stellen en krijg je meteen een indruk van wie ik ben en hoe ik werk.

Inschrijven doe je via deze link