Zo’n 12 jaar geleden begon het avontuur

Ik was 29 jaar en wilde meer weten over de wondere wereld van coachen. Tenminste, misschien wilde ik dat. Ik stond er wat sceptisch in. 😉

Past dit wel bij mij? Het moest vooral niet te zweverig, niet te vaag en niet te gek zijn. Maar wel echt goed en vol impact zijn. Dus daar ging ik, naar de opleiding Co-Active Coaching Fundamentals.

Ik was om, maximaal nieuwsgierig naar meer en onder de indruk van de impact.

De reis ging verder. Ik volgde de hele opleiding en in 2012 ging ik meteen door voor de certificering. Dat papiertje wilde ik ook hebben! Als ik iets doe, doe ik het graag goed en volledig. In november 2012 was het zover.

Deze maand is het precies 10 jaar geleden dat ik mijn certificering tot Certified Professional Co-Active Coach (CPCC) heb behaald! Iets om te delen en trots op te zijn dacht ik zo.

Dank aan iedereen die ik heb mogen coachen en aan iedereen die mij onderweg gecoacht heeft. Op naar nog heel veel jaren waarin ik mijn bijdrage mag leveren aan persoonlijke groei, mooie inzichten en impactvolle acties!